OlssonJohansson

Just another WordPress site

Musik, Politik

Musik och politik

Hov1 som ju den som är insatta känner som en framgångsrik musikgrupp i landet just nu satt nyss och berättade om högt och lågt i musikguiden i radions P3. Bland annat pratades det om vilken typ av musik gruppen gör och kan tänka sig att göra i framtiden. Frågan om politisk musik eller inte kom upp och plötsligt gick det lite ”tyngre” att prata. Kontentan som jag förstod det var, att det finns andra som gör detta bättre tyckte man. Alltså, jag förstår att man inte skriver texter som konkret ropar ”USA ut ur Afghanistan” eller liknande, men går det verkligen inte att skriva texter som funkar på flera plan? Jo det gör det naturligtvis. Hov1 har uppenbarligen sparat denna nya dimension för framtida utveckling.

Kommentera

Tema av Anders Norén