OlssonJohansson

Just another WordPress site

Livet, Politik

President Trump skadar hela världen

USA:s president uttalade häromdagen sin önskan att köpa Grönland från Danmark med hänvisning till ”att Grönland bara kostar en massa pengar”. När statsministern bemötte förfrågan med att ”det var en absurd fråga” ställer Trump in det kommande statsbesöket som skulle ägt rum bara dagar efteråt.

Donald Trump har kapat presidentämbetet i USA och liknelser med gamla tiders despoter ligger inte långt bort och nyckfullhet, lögner och allmän oberäknelighet är något som världen har fått vänja sig vid från den s k ledaren i Förenta staterna.

Detta inträffar vid en tidpunkt när världen skulle behöva någon som är Trumps direkta motsats. På nästan alla områden har presidenten fått utvecklingen att gå bakåt.

Jag är allvarligt oroad.

 

Kommentera

Tema av Anders Norén